Hei jeg heter Sandra og har som mange andre 10 fingre og 10 tær. Ikke er de lakkert heller!

Jeg har blitt kjent som verdensmester i Fitness men jeg har egentlig aldri følt at jeg har skilt meg ut på noen måte.

Jeg har som mange andre gått i fra å være deprimert til overlykkelig og motsatt.

Men det som har fungert best er å gjøre det jeg føler for. Leve i nuet, ikke for mye grubling.

Rett og slett det som føles morsomt ut der og da.

Jeg skrev en gang i ett tidligere blogginnlegg om når jeg gikk i 6. klasse og alle jentene var samlet hos helsesøster. Hun spurte om det var noen av oss som var fornøyde med oss selv. Av tjue jenter var jeg den eneste som rakk opp hånda. Jeg hadde jo ti fingre, ti tær, to hender og to føtter – jeg var frisk og dermed fornøyd med meg selv. Selv om jeg på dette tidspunktet betraktet meg selv som en «firkant». Jeg hadde ikke midje, men en firkantet mage med pack, generelt mer muskuløs enn andre på min alder, rare føtter og konstant svette hender – det var såklart ting jeg kunne tenkt meg var annerledes – men mamma har alltid sagt at:

EN MÅ VÆRRA SOM EN E NÅR EN ITJ VART SOM EN SKU.

Og det har jeg gjennom livet blitt en forkjemper for!

Derfor vil jeg kalle dette innlegget for 10 fingre og 10 tær. Jeg har alltid ett valg. Valgene jeg har tatt har ført meg hit jeg er i dag

Ydmykheten har jeg alltid hatt som en verdi, men like mye takknemlighet. Takknemlig for at jeg har mulighet til å bevege leddene mine med en tanke. Rart?

Slike små ting kan jeg sitte og fundere på. Det som alltid har drevet meg er om jeg kan bruke akkurat samme tanke til å skape smil rundt meg.
Hva gir vel mere energi en det?

Alt jeg ønsker er å bidra der jeg kan, om det er via samtale, en god klem – eller å si: derifra går det bare oppover! Det kreves heldigvis ingen utdanning å være et medmenneske!

Jeg er nå så heldig at jeg nå har muligheten til å hjelpe andre mennesker. Uansett hvilken barriere man har så kan alltids den ene rette setningen eller smilet være barrierebrytende

Til neste gang, jeg er fortsatt kun Sandra