I løpet av de kommende ukene vil en gjesteblogger ha jevnlige innslag på Memento’s blogg. Vedkommende ønsker å holde en lav profil i det hun tar oss med på en sykdomshistorie og alt det bringer med seg – på godt og vondt. Så, hvem er bloggeren?

Bio: Sue, som de fleste kaller henne, har attituden til en danser – som også er hennes største lidenskap. Det som har fått henne til å puste kreativitet og presser dagen mot mål. Med fokus på egenutvikling og business for å gjøre en forskjell for de rundt seg, setter hun andre før seg selv både som businessdame og leder, i samvær med klienter og venner. Hun er omtalt som en åpen bok, men bokomslaget kan av og til være litt vanskelig å forstå seg på, og boken må av og til leses mellom linjene.

Hun er 85 modell, fra Ski, er bosatt i Oslo by. Er utdannet i UK innen Retail Fashion Management, og HR. Etter Executive master; en i HR og en i  Arb.rett ved BI, med spesialisering for personlighetstrekk, og utvikling av ressurser på arb plassen mot sykefravær. Hun har lang erfaring inne Fashion retailing bransjen som manager, en tanke innen Espresso House, samtidig som hun har jobbet som danselærer. Nok var nok, og nye veier måtte finnes.

Med en fot innen SATS som instruktør og resepsjonist kom det ett tilbudet om et PT studie på døren fra AFPT. Det ene førte til det andre, og en ny vei kom snikende inn i trening og helse bransjen. Videreutdanner seg igjen, og blir Coach for å håndtere smerte og fatigue. Fra dans til retailer til Personlig Trener og deretter Gründer. Dette skulle vise seg å bli en kombinasjon og design av hennes egen bedrift.

I dag er hun founder og driver av selskapet Parva Gradus AS, sammen med sin gode venn Joakim Helgesen Pedersen. Begge har lang erfaring innen trening. De har styrke i hver sine grener: hun i dans, pilates og styrke. Han i fotball, golf og styrke, og instruktører på kappen.. Begge har hatt utfordringer med helsen, og kokte sammen denne kunnskapen, og utdannelsene deres til å danne helseklinikken. Hovedsak for å hjelpe og guide andre i samme situasjon som de selv har vært i.. Og dette er bare starten på deres planer.

“Vi skulle ønske noen kunne gjort det samme for oss, da vi trengte det. Enten på hjemmebane eller etter opphold etter operasjon. Vi vet om mange som trenger det i alle aldre med varierte utfordringer. Nå har vi skapt et tilbud som hele tiden er under utvikling for å dekke alle behov”

De er stolte samarbeidspartnere med Sportsklinikken og Memento U, og videre med flere helseorganisasjoner.

Ved siden av har Susann vært en ildsjel for NRF, ambassadør for “Kom i form” med NRF i 2018, og nå “Usynlig syk” 2019 – Hun har i flere år sittet i styret for Sjøgrens forening, Oslo og omegn, og nå avslutter sitt verv i Oslo Fylkeslag etter 2 år, for å sette av tid til andre prosjekter for 2019. Nå er hun i gang med sin nye blogg og skal i løpet av våren 2019 starte opp podcast i samme sjanger, med Aina Sandvik, kalt @SA_Upolert.

Filosofi: Det er lov å gjøre feil, men ikke den samme feilen to ganger. Ha is i magen, og stol på prosessen.