I dag har vi sittet i møte med Lanars – utviklerfirmaet fra Ukraina som nå jobber på spreng for å få allting klart til lanseringen. Om bare en måned kan du laste ned appen vi har jobbet med så lenge. I dag var det gjennomgang av «flyt» og nye funksjoner som chat, gruppe chat og events – OG DERE ANER IKKE HVOR UTROLIG BRA DETTE KOMMER TIL Å BLI!

Vi gleder oss ekstremt mye til å kunne tilby en så innbydende og enkel inngangsbillett til aktivitet – fra og med 20. januar. 2019! Funksjonaliteten i appen gir deg tilgang til valg du aldri har hatt før.


Før lansering er det fortsatt mye som skal på plass! Det skal markedsføres og planlegges ned til den minste detalj. Julegaver skal kjøpes og appen testes. Samtidig som vi kontinuerlig driver å kobler inn medmenneskelige memento-ressurser som vil være bookbar i appen. Du vet aldri når den ene setningen treffer, eller hvilket menneske som inspirerer deg til å endre kurs/utvikle deg videre. Våre trenere og aktivitetspartnere er hittil håndplukket for å kunne være den inspirasjonen som skal til!

Ønsker du å bli en del av oss? Send inn en søknad om å bli en memento ressurs her:
http://eepurl.com/dN4MN-/ 
eller kontakt Sandra på mail: Sandra@mementonetwork.no

Følg med på @memento_u  i tiden som kommer, for å delta i konkurranser hvor du kan vinne en treningsøkt med en valgfri memento-ressurs i Trondheim og Oslo!