Gjennom et tips fra en kollega har du lastet ned Memento U appen, registrert deg, og funnet den perfekte treneren for deg. Nå har du endelig bestemt deg. I morgen er den store dagen! Det første steget i ditt nye liv. Hva skjer nå?

Ved å trykke på den blå knappen under treneren hvor det står Book, kommer du inn på et skjermbilde hvor du får velge dine ønskede detaljer. Her setter du dato, tidspunkt, sted, varighet, type økt, målsetting og status for avtalen, etterfulgt av å trykke på Book-knappen nederst på siden.

              

Merk: Den første timen innebærer en kartleggingsdel, hvor treneren din skal bli bedre kjent med deg og din målsetning. På denne måten vil treningen bli tilpasset deg og dine premisser. Det finnes også en chat-funksjon i appen, hvor du kan kommunisere med treneren din.

Når du nå trykker på Book-knappen igjen, sendes det en forespørsel til den treneren du har valgt. Treneren må da bekrefte avtalen. Når avtalen er bekreftet, får du en beskjed om at bookingen er vellykket. Da kan du klappe deg selv på skulderen, for du har allerede tatt det første steget.