Marit Bjørhusdal er en av trenerne i Memento U appen. Marit bor i Trondheim og har derfor gjort seg tilgjengelig for booking i områder som: Sentrum/Ila/Havna, Lade, Flatåsen, Heimdal/Saupstad/Kattem, Tiller/Sjetnemarka, Fossegrenda, Sluppen/Steinan, Persaunet, Singsaker/Rosenborg, Nedre Charlottenlund, Charlottenlund, Melhus, Buvika/Børsa, Malvik, Byneset/Trolla, Byåsen, Øya/Elgseter, Leinstrand/Ringvål

Marit har lang og bred erfaring som trener og har jobbet med mennesker alt fra 12 års alderen og opp til eldste 94!


Vi har spurt Marit hvorfor hun har valgt å bli en del av Memento U, hvor hun har dette å si:
– Å hjelpe andre har alltid vært viktig for meg. Gjennom mange år hvor jeg har hatt mulighet til å jobbe direkte med mennesker, har jeg trivdes som trener og veileder.

Erfaring:
– Av erfaring har jeg 6 år som personlig trener fra California og 5 år i Norge. Jeg har jobbet som friidrettstrener i Norge og USA.

Spesialiteter:
-Rehabilitering av skader og andre problemer er min spesialitet. Når noen har en ny hofte, slitte leddbånd, diabetes, leddgikt eller andre plager eller skader og har fullført terapi med fysioterapeuter eller andre behandlere, sørger jeg for at videre rehabillitering skjer med god veiledning. Ved siden av dette kan jeg hjelpe med hurtighets-trening for idrettsutøvere, eller være med på å trene opp utholdenhet hos folk flest. Skal du opp eller ned i vekt har jeg mine metoder for å hjelpe med ernærings-veiledning og/eller trening/aktivitet.

Ønsker du å booke Marit som din personlige trener kan hun komme hjem til deg, eller på avtalt møtested rundt omkring i Trondheim! Last ned appen og se om hun er å finne i din sone!

Instagram: @marit_bjorhusdal