Memento Network har nå totalt ni medarbeidere på kontoret vårt i Buvika. Vi har tre i markedsteamet, to i fagteamet, en på kundeservice, en CTO og to engasjerte gründere. Og når vi nå vokser så har ambisjonene også vokst.

På sikt ønsker vi å være Norges mest attraktive arbeidsplass, der vi har en overordnet og bærekraftig kultur som lett kan gjenskapes i nye markeder. En kultur som omhandler tillit til selskapets visjon og verdigrunnlag. Slik sørger vi for at alle ansatte brenner for å løfte selskapet videre, slik at vi kan nå vår visjon med en hær av engasjerte mennesker som tør å tråkke opp nye veier.

 Vi er derfor ekstremt stolt over å se at våre medarbeidere blomstrer og gleder seg til å komme til kontoret hver eneste dag, med ett brennende ønske om å utgjøre en forskjell! Det er enda mer spesielt at nesten alle medarbeidere har investert penger i selskapet. Her snakker vi tillit! ¨

Vi ønsket derfor å intervjue vår siste medarbeider Heidi Arstad som kreativ leder i markedsteamet. Om du følger med på vår Instagram og Facebook, så vil du se at Heidi ofte dukker opp der og deler av sin egen historie. Sin fete historie! Ikke nok med at Heidi har tilsammen 19 års erfaring som kreativ leder i Adresseavisen og besitter enorm markedskompetanse, men hun sitter også på en helt unik erfaring i henhold til Memento U sin målgruppe. Hennes markedskompetanse vil for Memento gi en unik brukerkompetanse. Hun vet hvordan hun skal kommunisere med inaktive og vet hvilke knapper man må trykke på for å engasjere de inn i aktivitet. Les hennes blogginnlegg så ser du hennes historie.

Heidi har nettopp tegnet seg på for NOK 100 000,- og kjøpt en aksje i nåværende emisjonsrunde.

Vil med dette gratulere Heidi som medeier i Memento U, og tusen takk for tilliten.

Tillit fra eksterne investorer er en ting, men at ansatte som er direkte involvert i den daglige driften gir oss tillit vekker en helt enorm takknemlighetsfølelse.

Les Heidi sine egne betraktinger under.

Spørsmål 1: Hvordan trives du i Memento?

Jeg stortrives, og har helt siden dag 1 følt meg veldig velkommen. Hver dag får jeg brukt mine kreative evner, både som designer, digital historieforteller, internett, tekstforfatter. Jeg har også mye erfaring som lavterskeltrener og motivator, og kjenner veldig på at Mementos verdier matcher mine egne verdier. Jeg har en historie med sykdom og stor overvekt, og føler at tilnærmingen Memento har til akkurat den målgruppen er veldig ærlig og veldig riktig.

Spørsmål 2: Hva tenker du om visjonen vår?

Jeg synes visjonen er spennende! Når vi vet at over 70% av Norges befolkning er inaktive, er potensialet stort. Vi kan gi mennesker med forskjellige utfordringer en annen tilnærming til bevegelse og trening, enn de tradisjonelle aktørene gjør. Jeg har stor tro på produktet og vil selv bidra med å hjelpe Memento U til å oppnå sin visjon.

Spørsmål 3: Vi er veldig opptatt av å ha en inkluderende og fri internkultur. Hvordan syns du vi etterlever dette?

Når jeg først ble ansatt så trodde jeg ikke det fantes slike arbeidsgivere som Memento U. Og jeg synd kulturen etterleves med glans. Jeg føler meg svært godt tatt vare på. Rausheten sitter i veggene, og forståelsen for at vi mennesker er forskjellige, og at vi har forskjellige behov som må oppfylles for å fungere, er den beste jeg noen sinne har opplevd.

Spørsmål 4: Nå har du som ansatt valgt å ta del i nåværende emisjonsrunde ved å tegne deg på med en aksje til 100 000. Hvorfor ønsket du å investere?

Det er selvfølgelig fordi jeg har stor tro på produktet. Når vi også vet at over 70% av Norges befolkning er inaktive, og at det nå dør flere av overvekt i Norge, enn av tobakk, så er potensiale stort. Jeg bruker bevegelse og trening som medisin hver dag. Jeg pleier å fortelle om min gylne trekant: Sunn mat, bevegelse og trening, for en god og sterk psyke. Livet kan være utfordrende mange ganger, men det er alltid du selv som har ansvaret for å ta vare på deg selv. Memento U gjør akkurat det å ta vare på egen helse, litt enklere… Memento U betyr, husk deg selv. Og akkurat det å ta vare på seg selv, er viktig for å kunne klare å ta vare på de vi har rundt oss.