Det stemmer, Memento U er endelig lansert i hele landet! Ikke nok med appen kan brukes fra nord til sør – så har vi også sluppet Aktivitetspartner-konseptet, hvor ALLE kan bli en Aktivitetspartner å invitere andre med seg inn i aktivitet.

Hvordan bruke Aktivitetspartner?
– Du kan opprette bedrifts-profil, som enten forespør en trener/aktivitet for bedriften, eller tilby en aktivitet i bedriftens navn.
– Som forening kan du samle alle medlemmer i en gruppen for å dele info eller arrangere et arrangement for å øke samholdet blandt medlemmene.
– Som en privatperson kan du invitere andre med deg på tur, lage et sportsarrangement eller holde kurs i det du ønsker å lære bort, som andre kan finne interessant.

Aktivitetspartneren selv bestemmer om om arrangementet skal være åpent, lukket, gratis eller betalende. Vi gjør delingsøkonomi tilgjengelig for alle og vil med dette kunne skape arrangementer som passer for ALLE nivåer. Hva med å få med seg nabolaget på «felles leking på lekeplassen»? Eller «en spretten» på gressmatta? «En kveldstur rundt nabolaget» …. Her er det bare kreativiteten som kan stoppe deg! Har du et ønske om å bidra med å bedre folkehelsa? Bli Aktivitetspartner i dag!

Her er noen viktige punkter det er verdt å få med seg om selve Memento U appen:
– Appen er gratis å laste ned for både trenere og brukere.
– Formålet med Memento U er å samle alle fysiske aktiviteter på et sted, for å gjøre inngangen til aktivitet kortere og morsommere med utallige valgmuligheter.
– Via Aktivitetspartner kan du som privat person, bedrift eller forening kan registrere bruker, opprette eventer og få betalt for å ta med deg andre inn i aktivitet. Å være en aktivitetspartner krever ingen utdanning annet enn et ønske om å være et medmenneske å gjøre en god gjerning for folkehelsa.
– Kun en Mementotrener behøver sertifisering eller ha en trenerutdanning. Dette kan være en bachelor innen treningsrelaterte fag, være fysioterapeut, naprapat, kiropraktor ect, eller ha PT utdanning.
– KOMMER SNART: Du behøver ikke være bundet til et senter for å kunne trene på et senter via memento u appen. I samarbeid med blant annet senterkjeden Actic kan du invitere med deg en ekstern trener til å være med deg på et senter vi har tilgang til.

Har du et ønske om at ditt senter eller din bedrift skal være en aktivitetspartner – registrer bruker idag!

Last ned appen og registrer bruker her.

Vi ønsker deg en fortsatt fin 1. Mai!
Sommeren nærmer seg med stormskritt!