Memento Network er nå offisielt å betegne som en vekstbedrift via appen vår Memento U.

Vi ser at nye Mementotrenere og aktivitetspartnere registrerer seg hver eneste dag. Etter 6 år med forarbeid så er det svært godt å se at appen vår skaper den entusiasmen vi håpet på. Brukere finner nå de aktivitetene de har drømt om, og Memento U skaper nye arbeidsplasser og mange får nye inntektskilder.

Memento Bedrift

Etter en liten idemyldring i påsken har vi nå lansert vår nye satsning Memento Bedrift:

– Vi mener gym er like viktig i næringslivet som den er på grunnskolen, og spurte flere bedrifter om de trodde næringslivet mente det samme. Responsen var såpass positiv at vi heiv oss rundt for å lage et konsept rundt dette og har lagd en egen sertifisering for de

bedriftene som er med oss, og slår ett slag for folkehelsen.

For å oppnå og opprettholde en sertifisering så må bedriften forplikte seg på å tilrettelegge og oppmuntre ansatte til 1 timers gym per uke ved å booke en Mementotrener eller en ønsket aktivitet fra en av Memento U sine Aktivitetspartnere.

Konseptet har allerede tatt fart, og en av de aller første Memento-bedriftene som får sin sertifisering, er Tordenskiold Senteret. Her er 65 ansatte knyttet til sykehjemmet, frivilligsentraler, feelgoodsenteret og Tordenskiold Helsetjenester. Vi er stolte over at vi sammen deler et menneskeorientert verdisett. Sammen er det lettere.

Info og verdisett om Tordenskiold Senteret:

– Tordenskiold Senter driver Kystad helse- og velferdssenter for Trondheim Kommune. Vi ønsker å møte dagens mennesker i deres aktuelle livssituasjon. Vi gir våre brukere faglig kvalifisert hjelp og en styrket opplevelse av egen verdi, egne ressurser og et fornyet håp for fremtiden.

Parallelt med dette utvikles en helt spesiell funksjon, som vil komme etterhvert. En funksjon som vil engasjere brukere til å engasjere seg. Denne funksjonen er validert, stemt frem av vårt marked, og vi gleder oss vanvittig til neste lansering.