Spørsmål og svar

Registrering av bruker:
For å registrere en bruker åpner du Memento U appen og trykker på ‘Registrer deg her’ linken på ‘logg inn’ skjermen.

 

1.Velg å lage en brukerkonto hvis du ønsker å trene og trykk deretter ‘Neste’.

 

2.Fyll inn Fornavn, Etternavn og E-Postadressen din, trykk ‘neste’ og opprett et passord (passord må inneholde min. 8 tegn ( 1 stor bokstav og 1 tall).

3. Velg land, by, postnummer og adresse. Etter registrering vil du få tilsendt en e-post for å godkjenne at e-postadressen er riktig.

 

Er du en trener så velger du å registrere deg som dette når du oppretter brukeren din.

 

Hvorfor er kun Trondheim og Oslo tilgjengelig i appen?

 

Vi lanserer kun i to byer i januar 2019. Dette gjør vi for å kontrollert kunne bygge et stabilt marked i et jevnt tempo. Vi er avhengige av å få på plass både trenere og brukere og lansere for begge grupper parallelt.

Vi vil lansere Memento U for hele landet i starten av 2. kvartal 2019.

Innlogging:

Fyll inn epost og passord, trykk deretter ‘Logg inn’.

 

Hvis passordet ikke fungerer eller du har glemt passordet ditt, trykk på ‘glemt passord’ knappen for å få tilsendt et nytt.


Du kan også logge inn via din Facebook eller Google+ konto.

 

Ved å registrere deg med en brukerkonto og logge inn godtar du våre brukervilkår og vår personvernerklæring.

Fra hjem skjermen trykk «Finn din trener», her vil det komme opp en liste av de trenerne som holder til i ditt område. Når du har funnet en trener du ønsker å booke så trykker du på » Book » knappen. Fyll ut dato, tidspunkt, velg varighet. Under varighet vil du også ha muligheten til velge om du ønsker en solo, duo eller gruppetime. Velg deretter hvilken treningstype du ønsker og sett målene du ønsker for timen. Fyll ut status og om du ønsker å trene utendørs ved å trykke på slider-knappen. Deretter trykk «Book» for å bekrefte timen.

Nåværende status: Er der for å kunne gi treneren en oversikt om du er en person som har trent før eller om du er en nybegynner. Denne informasjonen gjør det lettere for treneren å sette sammen en time som fungerer godt for deg.

Arbeidssoner: Er adressen hvor treningtimen kommer til å være.

 

  1. Favoritt sted

Vil være den adressen du har valgt under registrering.

       2. Geo-pos

Hvis du ikke har valgt noen adresse så vil appen søke etter din nåværende geo-lokasjon.

        3. Faktura adresse

Hvis ingen av de øvre er valgt så vil favoritt-treningsstedet ditt bli satt på faktura adressen din.
Treningsstedet du har valgt er lokasjonen den personlige treneren vil møte opp på når du booker en time. Du kan endre lokasjonen hvis du ønsker å trene et annet sted som f eks i en park, skog eller hvis du er i en annen by og har lyst til å trene.

Under ‘Innstillinger’ i menyen kan du gjøre endringer på profilen din. Her finner du tre faner du kan endre innstillinger i: ‘personlig’, ‘dine preferanser’ og ‘betaling’.

 

Under fanen ‘personlig’ kan du endre alle personlige innstillinger og legge til profilbilde og bakgrunnsbilde. For å endre profilbilde trykk på ikonet og velg deretter mellom bilde fra telefon eller ta et nytt bilde via mobilkameraet ditt. Når du er ferdig trykker du på «haken» i høyre hjørne.


For å endre passord, land, by, adresse og postnummer trykker du på de enkelte feltene for å endre. Når du har endret trykker du på «haken» i høyre hjørne for å bekrefte.

Under ‘Innstillinger’ i menyen kan du gjøre endringer på profilen din. Her finner du tre faner du kan endre innstillinger i: ‘personlig’, ‘dine preferanser’ og ‘betaling’.


Under ´Dine preferanser´ kan du gjøre endringer i feltene ´målsetting´, ´treningstype´, ´treningsnivå´, ´økter per uke´ du ønsker.

 

Du redigerer enkelt de ulike feltene ved å trykke på de. Her kan du hake av for flere valg. Når du har valgt alle relevante punkter trykker du på «haken» i høyre hjørne for å bekrefte.

 

De ulike valgene du tar her vil forenkle søkene dine etter trenere og arrangementer og vil fungere som et filter for å finne din optimale trenings- og aktivitetspartner.

 

Hva er ´favoritt treningssted´, hvorfor er dette relevant og hvordan endrer jeg dette?

 

Favoritt treningssted er den adressen du helst vil utføre din trening og som vil brukes i dine søk etter trener. Den vil dukke opp som automatisk treningssted i kartsøket og markøren vil stå på denne adressen. Du vil da få opp de trenerne som jobber i sonen din adresse befinner seg i og som matcher alle innstillingene dine best.

 

For å endre favoritt treningssted kan du enkelt velge en ny adresse direkte i kartet ved å flytte på markøren eller du kan bruke søkefeltet og skrive inn en konkret adresse. Når du har valgt ditt favoritt treningssted bekrefter du valget ditt via å trykke på «haken» i høyre hjørnet.

Under ‘Innstillinger’ i menyen kan du gjøre endringer på profilen din. Her finner du tre faner du kan endre innstillinger i: ‘personlig’, ‘dine preferanser’ og ‘betaling’.

 

Under ´betaling´fanen kan du enkelt legge til ditt betalingskort. Trykk på ´legg til betaling´ og legg til informasjonen på kortet du ønsker å betale dine økter med. Du kan også velge å fjerne betalingskort ved å trykke på knappen: ´fjern bankkort´.

 

Stripe betaling

Memento U appen bruker tredjeparts tjenesten Stripe som betalingssystem, for å bruke dette må du lage deg en bruker på https://dashboard.stripe.com/register . Mer informasjon om dette finner du i våre brukervilkår.

Hjem-skjerm:

Fra hjem-skjermen har du en oversikt over alle dine planlagte økter. Hvis du trykker på ‘Finn en trener’ knappen vil du bli sendt til søket for Memento trenere. I venstre hjørnet vil du se et hamburger ikon som vil åpne hovedmenyen.

 

Hvis du trykker på kalender ikonet i høyre hjørne vil du åpne opp kalender vinduet.

 

Kalender

Hvis du trykker på kalender ikonet i høyre hjørne vil du åpne opp kalender vinduet, du kan også åpne kalenderen ved å åpne hovedmenyen fra hamburger ikonet i venstre hjørne.  I kalenderen vil du få en oversikt over alle dine fremtidige økter.

Venner

I venner-fanen har du en oversikt over dine venneforespørsler og vennene du har lagt til.

For å søke etter venner trykker du + ikonet øverst i høyre hjørne, en liste med brukere vil vises og du kan trykke på de brukerne du ønsker å sende en venneforespørsel til.

 

Under venner vil du få opp en liste med alle dine venner. Her kan du se informasjon om dem og starte en samtale.

 

Hvordan starter jeg en chat med vennene mine? Og hvordan oppretter jeg en gruppechat?

 

Chat

Under samtaler har du muligheten for å chatte med vennene dine. Du finner to faner ‘samtaler’ og ‘grupper’.

 

Under ‘samtaler’ kan du starte en samtale med dine venner. Når du vil opprette en samtale trykker du + øverst i høyre hjørnet og du kan enkelt søke etter nye eller eksisterende venner i søkefeltet.

 

Under ‘grupper’ fanen kan du opprette en gruppe. For å gjøre dette velg ‘ grupper’ i fra chatter menyen og trykk på + i høyre hjørnet, da vil ‘Lag gruppe’ menyen komme fram. Her vil du få opp en liste av alle vennene dine, velg hvilke venner du ønsker å starte en gruppesamtale med og trykk check ikonet i høyre hjørne for å godta samtalen.

Fra hjem-skjermen finner du en knapp som heter ‘Finn din trener’ ved å trykke på denne åpner du søket for å finne en Memento trener. Når søket er åpnet vil kartet åpne seg. Kartet vil vise tilgjengelige Memento trenere etter hvilken sone du er i. Du kan bla rundt på kartet for å se i andre sone.

Når kartet er åpnet vil du finne listen med Memento trenere, booking knapp på trenere, Filter søk og mulighet for å søke etter navn.

 

Book

Når du har funnet en Memento trener du ønsker å booke trykk på ‘book’ knappen.
En ny skjerm vil åpnes hvor du må fylle ut: Dato, Tidspunkt, hvilken varighet du ønsker, hvilken type økt og målsetting.

Dato og tidspunkt
Når du har funnet Memento treneren du ønsker å booke trykk du ‘ book’ knappen.

Ved å velge dato vil du få en oversikt over hvilke datoer Memento treneren har tilgjengelig, når du har valgt en dato som passer deg vil du få en oversikt om hvilke tidspunkter Memento treneren er ledig, ved  trykke på ‘Tilgjengelige tidpunkter’ knappen vil du åpne et vindu som lar deg bestemme hvilket foretrukket tidspunkt du ønsker.

 

Etter målsetting vil det være et valg om ‘ Nåværende status’. Denne er for å gi Memento trener en liten oversikt om hvordan din nåværende treningsstatus er slik at treneren kan tilpasse økten etter hvilken status du har valgt.


Når du har fylt ut all relevant informasjon om bookingen din vil du finne valgt treningssted og valget om du ønsker utendørstrening under.

 

Priser

Prisene på Memento trenerne vil variere ut i fra hvilket nivå de har og hvilken type time du ønsker.

 

 

Filter:

For å åpne filter trykker du på ‘filter’ knappen etter du har åpnet ‘ Finn trener’.
I filter fanen vil du kunne spisse søket ditt for å finne den Memento treneren som passer deg best.
Her har du mulighet til å legge inn ønsket tidspunkt du ønsker å trene, hvilken dato, målsetting og treningstype. Du kan også velge hvilken type trener nivå du ønsker at treneren din skal være på. Memento-trener prisen vil variere etter hvilket trener nivå du velger.

 

Søk

Når du har åpnet ‘Finn trener’ kan du søke etter en trener du allerede vet navnet på ved å trykke på ‘søk’ ikonet i høyre hjørne.

Når en time er fullført har du muligheten til å gi en vurdering av Memento treneren. Du kan gi stjerner på forskjellige felt etter hvordan din opplevelse av timen har vært og legge igjen en kommentar. Vurderingen vil vises på Memento treneren sin side og vil vises for andre brukere slik at de har mulighet til å velge mellom de trenerne de ønsker.

 

Denne er delt inn i følgende felter:

 

  • Profesjonalitet
  • Kommunikasjon
  • Punktlighet
  • Ekspertise
  • Kompetanse

Kansellering av time:

Booker du en time som du ikke har mulighet til å delta på har du muligheten til å kansellere timen, men tidspunktet for kanselleringen kan medføre kostnader.

Tidspunkt:
Kansellere inntil 24 timer før time er satt uten følger for bruker. PT kan kansellere uten følger men noteres. Hvis det kanselleres etter 24 timer grensen så vil brukeren bli trekt for timen. Hvis PT kansellerer etter 24 timer grensen vil du få en notifikasjon i appen og en email angående dette.

 

SOS knapp

Hvis det skulle skje noe i løpet av en time som oppfattes som ubehagelig så har både trener og kunde muligheten til å avbryte timen. Dette er en funksjon som kun skal benyttes hvis timen føles ubehagelig. Eksempler på dette kan være hygiene, trakassering etc.

Hvis du bruker denne funksjonen vil administrator bli tilsendt informasjon om denne klagen og du vil bli kontaktet av administrator.

SOS knapp

Hvis det skulle skje noe i løpet av en time som oppfattes som ubehagelig så har både trener og kunde muligheten til å avbryte timen. Dette er en funksjon som kun skal benyttes hvis timen føles ubehagelig. Eksempler på dette kan være hygiene, trakassering etc.

Hvis du bruker denne funksjonen vil administrator bli tilsendt informasjon om denne klagen og du vil bli kontaktet av administrator.

Hvis du trenger å kontakte vår kundesupport så finner du oss på
support@mementonetwork.zendesk.com eller du kan kontakte oss direkte på vår nettside eller våre support-systemer i appen. Vi hjelper deg med glede med problemene dine. Åpningstider man-fre 08:00 til 16:00

Har du noen klager ?
complaint@mementonetwork.zendesk.com