Idrettslag!

Et godt tilskudd for idretten!

SkreddersyddOpplevelse

 SkreddersyddOpplevelse

Gruppetrening

Via Memento U kan du velge blant alle våre tilknyttede ressurser for å skreddersy gruppetrening/-aktiviteter for alle medlemmer og lokalsamfunnet. Tilpass nivået og treff alle med et økt breddetilbud

Ekstrainntekter til klubben

Ved å arrangere aktiviteter og treninger, kan klubben samtidig tjene penger direkte til klubbkassa. Slik kan medlemmer støtte klubben sin og komme i form i samme slengen!

UTV

Videobibliotek med treningsøvelser til hjemme eller kontor bruk, rehab/prehab øvelser, stressmestring, og mye mer. Produsert av Memento U og våre samarbeidspartnere.

Treningsrom

Skreddersy utstyrspakker til klubbens medlemmer eller til treningsrommet i idrettshallen. Vi har utstyr tilpasset deres behov, til ulike aldre – der alle kan finne øvelser og veiledning via UTV.

Finn ut merKom i gang

Bli med oss å løse en av verdens største helseutfordringer via økt breddeaktivitet

Her kan medlemmer og lokalsamfunnet ta med hele familien på morsomme og sosiale aktiviteter, trene i hallen sammen med naboer og venner eller gå på tur med turgruppa – mulighetene er mange!

Memento Idrett er laget som et kortreist tilbud til barn, ungdom og voksne. Vi ser at familier ofte havner i tidsklemma og at trening og aktivitet er den enkleste salderingsposten. Vi ønsker å få med flest mulig, lengst mulig. Og for å nå det målet, legger vi sammen med det lokale idrettslaget opp til at voksne og barn kan trene sammen og samtidig. Vi ønsker å bygge broer mellom idrettslag og innbyggere, slik at lokalsamfunnet blir mer inkluderende og levende.

Hvordan

 • Enkel registrering i appen – idrettslaget registrerer seg som aktivitetspartner (idrettslagsprofil), medlemmene registrerer seg som brukere
 • Opprett egen gruppe for medlemmer av idrettslaget
 • Man kan enkelt opprette arrangementer og invitere idrettslagets medlemsgruppe eller enkeltpersoner i nærområdet
 • Idrettslaget kan selv velge om arrangementet skal koste penger, og kan for eksempel bestemme at kun inviterte får delta gratis
 • Alle medlemmene som har registrert appen kan enkelt opprette egne arrangementer og aktiviteter, på den måten kan de for eksempel få med de andre foreldrene på en gåtur eller fotballtrening mens barna trener
 • Man kan booke en kompetent ressurs til å holde foredrag eller undervise i relevant tema for sin idrett
 • Idrettslaget kan få inntekt på aktivitet som styrker samholdet og lagfølelsen framfor å «tvinge» salg av kjeks og sjokolade

Opprett arrangementer som: 

 • Aktivitetsdager
 • Gruppetreninger
 • Foredrag/kurs
 • Byttedag/loppemarked
 • Dugnad
 • Ballspill eller gruppetrening for voksne mens barna trener
 • Ski-trening eller løpe-trening og lignende

Opprett arrangementer som: 

 • Aktivitetsdager
 • Gruppetreninger
 • Foredrag/kurs
 • Byttedag/loppemarked
 • Dugnad
 • Ballspill eller gruppetrening for voksne mens barna trener
 • Ski-trening eller løpe-trening og lignende

Sammen med Buvik idrettslag har vi kjørt en pilot, der et utvidet breddetilbud rettet mot voksne har vært en suksess! Buvik IL tester nå utvidelser, og har allerede samlet store grupper til trening i nærområdet, et tilbud som tidligere ikke fantes.

Kom i gang!


Ja, det er så enkelt..!

 1. Last ned appen
 2. Registrer edeg som Aktivitetspartner med forening/idrettslagskonto
 3. Verifiser konto via SMS
 4. Bli godkjent via ditt personlige admin-dashbord
 5. Kom i gang med aktivitet og trening for dine medlemmer!

Del 1: Last ned appen


Bård tar deg gjennom prosessen for å laste ned Memento U på din smarttelefon.


Del 2: Opprett konto


Flott! Nå har du appen. I denne videoen viser Bård deg hvordan du oppretter en konto.


Del 3: Godkjenn kontoen din i Admin-panelet


Nå som du har en konto, så kan du godkjenne denne i ditt egene admin-panel.


Del 4: Opprette arrangementer


Inviter medlemmer, venner og andre til dine egne, skreddersydde arrangementer i appen.


Del 5: Forespør arrangementer


Nå som du har en konto, så kan du godkjenne denne i ditt egene admin-panel.


Del 6: Grupper


Med gruppefunksjonen kan du opprette og administrere eller delta i andre sine grupper.


Del 7: Portalen


Til slutt så utforsker vi Memento Portal. Denne gir deg tilgang til alle produktene Memento og samarbeidspartnere har å by på!

Ferdigstilling av din profil via ditt personlige admin-dashbord


Gå inn via user.getmemento.app for å ferdigstille registreringen som aktivitetspartner i ditt personlige admin-dashbord. Her kan du redigere profilen din, laste opp dokumenter og sertifiseringer, alt dette for å sende inn til godkjenning hos oss. (Bruk de samme innloggingsopplysningene du registrerte deg med i appen). Admin-dashbordet kan åpnes og brukes via mobil, datamaskin, bærbar PC/Mac eller nettbrett.

Her er en enkel veiledning:

1. Først må du legge inn eventuelle sertifiseringer, førstehjelpskurs og relevant erfaring (dette er frivillig). Under spesialisering legger du inn min. 2 av dine spesialfelter, samt legger inn språk.


2. Sjekk at din lokasjon stemmer, dette er utgangspunktet for alle bookinger og arrangementer


3. Trykk «send inn til godkjenning».


4. I kalenderen vil du få opp dine arrangementer, slik at du enkelt kan holde styr på aktivitetene dine!


5. Som Aktivitetspartner kan du holde både gratis og betalte arrangement i egen regi og med egne treningsressurser. Men du kan også forespørre en trener eller aktivitetspartner til alle deres arrangementer.

Hvis du ønsker å ta betalt for dine arrangement må du koble til eller opprette en Stripe-konto. Velg “Betaling” i menyen til høyre eller i hamburger menyen på mobil. Velg deretter “Opprett Stripe konto”. Du vil nå komme til en ekstern side der du vil få muligheten til å legge inn betalingsinformasjon i Stripe.

Når du er ferdig kan du starte jobben med å få ansatte/medlemmer eller brukere i gang med trening via skreddersydde arrangementer. Trenger du mer informasjon vil videoguidene gi deg «hands on» visninger på hvordan ting fungerer.

Du finner detaljert informasjon i våre Personvernregler og Helseressursvilkår.